Parking servis

Više tužilaštvo u Nišu je dobilo od Sektora unutrašnje kontrole MUP-a sačinjen izveštaj sa spisima koji im je dat na dalje postupanje, a sve zbog prijave koja im je upućena od strane redakcije zbog sumnje u nepravilnosti vezano za pokušaj podizanja vozila marke “Audi” u parku Čair krajem aprila ove godine.

U večernjim satima na jednom od prilaza parku Čair, na mestu na kojem svakodnevno mogu da se vide radnici Parking servisa koji podižu vozila običnih građana, viđeno je vozilo, sada po nepotvrđenim navodima, bivšeg Gradonačelnika, koje posle dužeg čekanja na odobrenje policijskih službenika nije podignuto.

Pauk služba bira koga odnosi
Više tužilašvo se sada bavi nepravilnostima policijskih službenika zbog pauka

Višem tužilaštvu je Sektor unutrašnje kontrole posle prijave koju smo podneli 25.aprila ove godine, prosledio predmet i spise. Iako je do sada Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije imalo postupke koje pratimo, a koji stoje u predistražnoj fazi preko dve godine, nije jasno koliko godina će predmeti po prijavi protiv više saobraćajnih policajaca sedeti u fioci ili biti “teški i komplikovani za rad”.

Rešenje Sektora unutrašnje kontrole upućeno Višem tužilaštvu

O svim detaljima ove prijave gde smo bukvalno uhvatili i snimili zloupotrebu na licu mesta, pisali smo u ovom tekstu. Snimak postavljamo opet da javnost opet viddi modus operandi policije i Parking servisa.

Sektor unutrašnje kontrole je u ovom slučaju uradio svoj deo posla, a sada je na Višem tužilaštvu da procesuira glavne krivce za već prepoznatljiva rad pauka u Nišu.


Ukoliko vam se sviđaju naši tekstovi i teme, pomognite nam tako što ćete podeliti na društvenim mrežama objave sa Niške inicijative.

Hvala

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.