Sotirovski

Svečano otvaranje jednog parking mesta, tj svečano farbanje jednog parking mesta u ulici Ivo Lola Ribar bilo je danas organizovano u 11h. Mesto je rezervisano za borce grada Niša. Na otvaranju su pored boraca bili Gradonačelnica Dragana Sotirovski i skoro sve režimske medijske ekipe.

Svečano otvaranje, tj ovaj veliki uspeh, počeo je svečanim paljenjem kompresora, koji u lošem stanju pokušao dva puta da opstruira ovaj svečani događaj, gaseći se i štucajući, dok svita vođenja Gradonačelnicom gleda i čeka.

Najzad je kompresor, stariji brat freze, proradio, i moglo je da se krene u ovaj novi uspeh farbanja jednog  parking mesta. Već vidim nov tender za kupovinu najskupljeg i najboljeg kompresora koji će da košta bar 3 puta više od očekivanog, da ne bi štucao ovaj stari pred ptvaranje novih “mostova na reci Kvaj” i brukao Parking servis pred nadređenima.

mediji
Svi mediji se okupili da snime uspehe

Ipak, nije lako potrošiti budžet od oko 750 miliona dinara, pa će Parking servis morati da se potrudi da potroši sav novac da ne bi gradu vratio kao osnovaču više od 700-800 “iljada dinara” na godišnjem nivou.

Pored svečanog otvaranja ni blizu završene saobraćajnice-bulevara Gorana Ostojića tik pred izbore, nastavljaju se veliki uspesi u gradu koji je prljav, pun udarnih rupa na ulicama i trotoarima, oronulih svih javnih prostora i institucija.

stomaci
Krupni detalji sa snimanja?

Sledeća je kućica za vrapce, poštansko sanduče, nebo je granica…

Grad u kome samo koruptivno-politički sistem funkcioniše, ali zbog opšte raširene ljudsko-sistemske gluposti, i sam baš ne funkcioniše kako treba.

 

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.