Konkurs za socijane stanove

Socijalni stan na konkursu koji je održan prošle godine dobio je po rešenju komisije i komunalni milicajac u Nišu. Po finalnoj listi isti komunalac je bio ispod crte, ali zbog odustajanja iz tehničkih razloga uspeo je da se nađe na spisku onih koji će moći da kupe stan.

Socijalni stan su dobili po spisku na kraju konkursa osobe koje su u porodici Gradonačelnice, radnici opština, javnih preduzeća i članovi SNS-a. Sada se na spisku našao i pripadnik Komunalne milicije grada Niša. Ostaje nepoznato koliko se drugih radnika gradske uprave i članova vladajuće partije našlo na ovom spisku.

Konkursu za socijalne stanove sa brojem stanova

Po rečima Vladana Stojanovića direktora Gradske stambene agencije, spisak je bio konačan ali zbog problema u kreditnoj sposobnosti odabranih, nekoliko osoba je ispalo sa spiska pa su oni koji su ostali ispod crte sada dobili mogućnost kupovine nekretnine. Stojanović je pojasnio da on nije imao nikakav uticaj, niti se mešao u posao komisije koja je bodovala učesnike konkursa.

Spisak za socijalne stanove
Socijalni stan otišao u ruke Komunalnog milicajca

Gradska stambena agencija je javno preduzeće grada Niša koje se “brine” o stanovima i nekretninama u vlasništvu grada.

O samom radu Komunalne milicije smo pisali u više navrata, dok je više afera vezivano za njihove načelnike u prethodnom periodu.

Author