U prostorijama SPS-a u Nišu proslavljena je slava ove političke stranke. Na slavi su bili prisutni skoro svi iz sveta politike i javne uprave iz našeg grada. Bili su prisutni i vlasnici medija i novinari, kao i skoro svi funkcioneri vladajućih stranaka u Nišu. Čak su skoro svi od opozicionih stranaka bili prisutni.

Na slavi SPS-a našli su se direktori javnih preduzeća i ustanova, predsednici skoro svih opština, ali i članovi opozicionih partija su bili prisutni.

Džunić, Stanković, Božanić, Perišić i Anastasov, lideri SNS-a u Nišu ispod slike Dačića

Socjjalisti kažu da su oni uveli tradiciju da se kod njih dolazi na slavu, kao i da godinama sarađuju sa opozicijom i sa svima u političkom životu, da svi iz političkog života dolaze na slavu kod njih, kao i da kad je slava u pitanju tu nema podela, stranaka, razmirica…

Jedine opozicione partije koje nisu imale predstavnike koje javnost poznaje jesu Stranka slobode i pravde i koalicija “Moramo”.

Milošević iz SSP nije bila na slavi SPS-a

Pitali smo Jelenu Milošević da nam da svoje mišljenje po ovom pitanju i zbog čega je ovakva politička slika na ovom događaju, ali se narodna poslanica nije javljala na pozive niti je danas odgovorila na poruke.

Gosti na slavi SPS-a su bili predstavnici Narodne stranke, pokreta Dveri, vladajuće partije SNS, pokreta Niš moj grad (Branislav Jovanović) i mnogih drugih manje poznatih učesnika u dosadašnjem političkom životu su se našli na ovom događaju.

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.