Otokar

Policija isključila vozača jednog autobusa zbog prisutstva alkohola u krvi, kao i jedan autobus zbog neispravnosti na polasku na jednodnevni izlet pčelicinog obdaništa Crvčak. Više izvora nam je potvrdilo da je policija alkotestirala jednog vozača i istog isključila sa rada, dok je prekršajnu prijavu napisala i odgovornom licu i vozaču.

Sve se desilo na mestu polaska obdaništa Cvrčak, gde je bilo nepravilnosti i sa ispravnošću jednog autobusa, pa je zato jedna grupa dece i roditelja čekala preko sat vremena.

Policija isključila vozača, Pčelica ne daje informacije o slučaju

Poslali smo poruku sa pitanjima direktorki Pčelice Svetlani Mitić, ali nam nije odgovorila na pitanja do objavljivanja teksta. Više roditelja nam je potvrdilo ovu činjenicu kao i čekanje od preko sat vremena, prvo zbog promene jednog autobusa a posle zbog čekanja da se drugi vozač pojavi. Ne možemo sa sigurnošću da napišemo čiji je autobus bio u pitanju, a po navici MUP nećemo više ni da pitamo, jer do sada nam nisu davali podatke.

Direktorka Mitić ne odgovara na pitanja vezano za ovaj slučaj

Organizacija ovog jednodnevnog izleta je već bila u fokusu javnosti jer smo utvrdili da je ponuda Pčelice bila skuplja za skoro 1400 dinara od ponude privatnog obdaništa.

U prethodnom periodu zbog organizacije posla i propusta u radu, više tekstova smo pisali o radu ove ustanove i menadžmenta.

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.