Nov sajt grada Niša je u funkciji, napravljen da može da bude interaktivan, na više jezika, uslužniji građanima. Ono šta mu fali jesu odluke Gradskog Veća, jer kao i na zvaničnom jedinom sajtu do sada, zadnje odluke Gradskog Veća su objavljene početkom avgusta 2021. godine.

Građani Niša i dalje nemaju uvid u tačne odluke koje su najbitnije za život u gradu, već se oslanjaju na izveštavanje medija, koje je neretko obojeno i nepotpuno.

Stari sajt grada stao sa objavama odluka Gradskog Veća avgusta 2021.

Pa je tako sada već više od 6 meseci nemoguće pratiti rad najbitnijeg političkog tela u gradu. U mandatu Darka Bulatovića, odluke Gradskog Veća su samo sa par dana zakašnjenja objavljivane na sajtu grada. Apelujemo na nadležne da umesto šminkanja sajta, objavljuju podatke koji su najbitniji.

Nov sajt grada i dalje nema novih odluka Gradskog veća

Kao što se vidi, na novom sajtu podaci o aktima Gradskog Veća nisu ažurirani. Umesto ovih akata, imamo dobro ažuriranu galeriju funkcionera i aktivnosti Gradonačelnice i drugih političkih prvaka.

Grad Niš ima službu za Informaciono-komunikacione tehnologije (IKT) koja treba da se brine o svim apektima pomenutog za celu gradsku upravu. Evo prilike da zarade svoju platu.

Author