Parking servis Niš, još pre nove godine je krenuo u obeležavanje parking mesta koje namerava po planu poslovanja da uvede u sistem naplate.

I treba, kad nema ko da se pobuni, kad nadležni u gradskim institucijama rade protiv građana a sada u ovom slučaju samo rade za Parking servis.

Nijedan nov parking na otvorenom nisu napravili i stavili u službu građana i besplatnog parkiranja, garaže koje su sklepali, platili smo svi mi, a znamo kakve su, naročito je zgodna ona iz pozorišta za manevar. To su svi videli, vozači iskusili.

Evo kako nam lepo pada kiša u pomenutoj garaži:

Da li Niš treba da ima još neko prazno parking mesto koje se ne naplaćuje ili će sve što je gradsko i vlasništvo građana da oduzmu i krenu da globe. Naravno da hoće. Tu im zdušno pomažu stručnjaci iz bivšeg Sekretarijata za saobraćaj, komunalnu delatnost i energetiku, dok sada nastavlja da im pomaže resorna Uprava za komunalne deltanosti. U savetu za bezbednost saobraćaja sede i njihovi kadrovi, tako da su osigurani sa svih strana.

Jedna državna mafija.

Čak i one sramote od Saobraćajnih policajaca rade za njih, oni koji u kućici na kvantašu pišu naloge za uklanjanje mahom Puntića i Jugića.

I treba. Kog zanima sirotinja raja, obični građani i slične gluposti. treba pomoći jakima, bogatima. Narod ćuti, pa neka mu je.

Evo prvog izveštaja sa našeg kanala:

Sada je auto postao veliki luksuz za bilo koga. Stanje u saobraćaju je užasno, pored strašnih gužvi i stanja ulica, nema prostora za parking, pa čak ni onog koji se plaća. I kad nađeš mesto, vrlo često te pauk pokupi, pa eto 100 Eura globe.

Kako se ja nisam setio da osnujem Parking servis, kupiš kofice i lopatice i četkice, malo farbice i eto miliona.

Da vam žive jedni te isti na vlasti još 100 godina, jer narod da se pita, izleteli bi ste na ulicu svi do jednog. Pitajte bilo koga, pitajte i familiju. I oni vam proklinju firmu. Ali niste sami, vole i Direkcije obe, vole i Komunalnu Miliciju, vole i neke političare, opštine, “toplanu i medijanu”, inspekcije, ima ko da se voli u Nišu.

I ja vam želim sve najbolje, u kadrovima koje ću na dalje da pravim sa svima vama, mnogo ste mi simpatični, a pošto ne možete da me rešite, morate da se pretplatite na mene bar ako nema nikog drugog.

Jedna ista banda.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.