Dragana Sotirovski

Kandidat za Gradonačelnika iz redova SNS-a na sledećim lokalnim izborima u Nišu još uvek je nepoznat. Nekoliko imena se spominje kao moguća solucija, ali kao i u prethodnim izbornim ciklusima, ime se neće tačno znati do trenutka dok se ne vidi lista odbornika, sa koje se bira “prvi među jednakima”.

Kandidat za Gradonačelnika može da bude i neko od prethodnih kandidata, ali u ovom slučaju pored imena Dragane Sotirovski, spominje se još nekoliko kandidata.

Gradonačelnica Sotirovski je pojasnila na direktno pitanje da li vidi sebe u drugom mandatu na čelu grada:

Ne znamo ko bi mogao da bude Gradonačelnik, ne sviđa mi se što nemamo kandidata iako znamo da nam dolaze izbori, izjavio je jedan od izvora iz SNS-a, ali je želeo da ostane anoniman.

Kandidati o kojima se još priča u redovima SNS-a jesu sledeći:

Trenutna Gradonačelnica Dragana Sotirovski je jedna od kandidatkinja, Mihajlo Zdravković, sadašnji direktor Aerodroma Srbije i neksdašnji Većnik u kabinetu Gradonačelnika Zorana Perišića, Boban Džunić, sadašnji Predsednik Skupštine grada Niša i dugogodišnji odbornik, Predsednik opštine Palilula, trenutni predsednik Skupštine opštine Niška Banja, dr Tomica Kostić.

Boban Džunić
Kandidat za Gradonačenika može biti i Boban Džunić

Niko od njih nije javno ništa potvrdio, niti su dobili novinarski pitanje do sada, ali se interno spominju kao potencijalni kandidati.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.