Bulatović

Niš ima Gradonačelnika za sve! Radi danju, radi noću. Sa njim ide njegov vredni i verni pratilac Miloš Milošević, u tandemu kao Betmen i Robin, kao Han Solo i Čubaka.

U poslednjih 10 dana, Dare je uspeo da asfaltira ulice, rekonstruiše kanalizacionu mrežu, pomogne vlasniku hotela Park, čita projekte i planove, obiđe Naučno tehnološki park, primi ko zna koliko delegacija (ne zna se jer kriju na Press portalu grada šta se sve dešava i gde), razgovara sa radnicima i putarima, obiđe zimsku službu..

Naš Dare je uspeo još i da potpiše bitne papire za Romsku zajednicu, prisutstvuje Skupštini grada bez opozicije, obiđe radove u centru grada, obiđe sve ostale radove u prigradskim naseljima, objasni izdavanje kartica za besplatno korišćenje obilaznice oko Niša, obuče odelo i obiđe mlekaru ali nije stavio kapicu kao drugi, friz da ne pokvari… Fali samo da vozi Iljušin i da operiše u Kliničkom centru. Zamalo sve!

Darko Bulatović
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Gradonačelnik
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
 

Reklo bi se da je skoro vredan kao Prvorođeni.

Ma nema reči koje mogu da opišu ovu predizbornu frku, frku koju očigledno gubi od svih ostalih kandidata unutar stranke. Radi ovoliko, ali slabo mu je to.

Priča se da ga i njegovi ne vole! A ovoliko radi čovek. Čak je onomad Đura vikao na njega na keju,primio je taj teret na svoja pleća…

Moramo da ga razočaramo. Neće više nikad da bude Gradonačelnik. Mislili smo da posle Perišića i Smiljka nećemo imati goreg prvog čoveka grada, prevarili smo se. Zorane vrati se, sve ti je oprošteno!

Author