Dejan Jovanović

Opština Niška Banja, samo na papiru i na video simulaciji izgleda kao prava egzotična destinacija. Kampanja koju vode u lokalnim medijima koji su propagandno sredstvo naprednjaka, neće da amnestira građane od bolne činjenice sa kojom se bude svako jutro.

Šta je urađeno u vreme vladanja Dejana Jovanovića i SNS koalicije za građane Niške Banje i okolnih mesta?

Osim što su dobili najskuplji džip u Srbiji, status jedne od najnerazvijenijih opština, blato na glavnom trgu koji će se rekonstruisati godinu dana, dobili su para u kasu Opštine malo manje od drugih opština u Nišu.

Dobili su malo manje para iako su daleko manji od drugih opština po svim parametrima. Imaju skoro isti broj zaposlenih u Opštini kao i ostale opštine, ali zato daju više od drugih opština za kafanske usluge.

Niška Banja – Turistički cvet

Plato sa fontanama se radi od kraja maja ove godine a nije ni blizu kraja. Rekonstrukcija trga za 15 miliona dinara znači farbanje fontana i popločavanje šetališta behaton pločama upitnog kvaliteta.

Umesto rada i efikasnosti, predsednik opštine Dejan Jovanović gostuje na skupo plaćenim lokalnim medijima (78 miliona dinara su građani dali za informisanje) i priča “nikad boljoj” statistici.

Priča o nekim sportskim sadržajima, obnovi hotela, turističkim atrakcijama a istina glasi da su sport, turizam i rekreacija u Banji klinički mrtvi.

Važno da je korupcija na visokom nivou, džepovi puni i da imamo fabriku čipova gde se zapošljavaju podobni članovi SNS-a.

A sadržaj za omladinu, mesara, prodavnica, Akva park ionako neće doneti prevagu na izborima.

Priča o 25 000 turista je potpuna fikcija, jer predstavlja broj svih građana koji su koristili smeštajne kapacitete banjskog kompleksa, a zna se koliko kreveta ima u privatnim smeštajima dok nijedan drugi hotel i ne radi.

U izjavama Jovanović govori kako ljudi dolaze u Banju da uživaju “rekreativno”. U kojim to sadržajima oni mogu da uživaju? Šta ste vi to napravili?

Koliko metara vodovoda i kanalizacije, putne infrastrukture su uradili za zadnje 3 godine? Šta ste uradili? Kupili džip i opremu?

Znaju građani Niške Banje.

Ali hej, Topalko bio, slavilo se na privatnim bazenima, Transformersi su bili..

A Banja, usnula lepotica, svi je se sećamo u boljem svetlu, doživeće valjda bolje dane.

Hvala im što postoje!

Author