SNS Niš

U nedelju 1. decembra malo pre podneva, veći broj članova i ucenjenih radnika javnog sektora okupio se ispred Narodnog pozorišta u pružanju podrške prvorođenom i osudio Đilasa koji hoće da nam ubije Predsednika preko naslovnih strana.

Okupili su se i funkcioneri i aktivisti, zaposleni po PP ugovorima i oni koji čekaju posao.

Viđeni su svi velikani SNS-a u Nišu, zamenik Gradonačelnika Banđur, predsednik opštine Pantelej Bratimir Vasiljević, odbornik i funkcioner OO kao i Direkcije za javni prevoz Bojan Marinković..

Prisutan je bio i poverenik SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović, predsednik opštine Medijana Nebojša Kocić, puno poznatih članova SNS-a, ososbe koje radi u kabinetu Gradonačelnika…

Okupili su se u “damage control” akcijama koje rade po direktivi PR tima, skrećući pažnju sa afera koje im isplivavaju kao i probleme koje imaju na svim poljima.

U izjavama za medije Milovanović je izjavio da SNS nema veze sa organizacijom i objasnio “ima neka grupa na Facebook-u”.

Demanti je stigao ubrzo od strane članova njihovih gradskih i mesnih odbora što ćemo predstaviti u narednoj priči.

U snimku koji je napravio jedan od građana Niša i aktivista, jasno se čuje razgovor između Bojana Marinkovića i još nekih ljudi kako su oni organizovali ljude i čekali ih.

Author