SNS

Predstavnici Srpske napredne stranke, aktivisti, polaznici SNS Akademije i njihovi visoki funkcioneri krenuli su sa “ispitivanjem stavova” građana o izborima u Nišu.

Iako predsednik Srbije, Aleksandar Vučić još uvek nije zvanično saopštio datum održavanja redovnih izbora u Srbiji, predstavnici SNS-a u Nišu ne žele da čekaju te su i pre raspisivanja izbora krenuli u kampanju “od vrata do vrata”.

Prema saznanjima Niške inicijative, poslednjih dana na vrata građana kucali su visoki funkcioneri SNS-a poput odbornice u Skupštini grada, šefa Kancelarije za mlade u opštini Palilula i sekretara Skupštine grada, Ružice Đorđević.

Tokom svih poseta odgovore građana o tome da li će glasati i za koga na izborima beležili su na spisak sa logom Srpske napredne stranke.

Snimak koji smo dobili od građana pokazuje da je u toku prethodnih dana na njegova vrata pokucalo dvoje predstavnika naprednjaka sa spiskom i pitanjem da li mogu da razgovaraju o izborima.

Na njegovu opasku da nije zainteresovan, članica SNS-a koja je zadužena za beleženje i odvajanje podobnih od nepodobnih upitala je “da li možete Vaše ime da nam kažete, da Vas upišem?”, nakon čega je ovaj građanin odgovorio negativno i zatvorio vrata.

Ovom prilikom pozivamo sve građane da nam dostavljaju fotografije i snimke predstavnika vlasti koji dođu na njihova vrata, mimo svih zakona ih ispituju o njihovim stavovima i njihove lične podatke zloupotrebljavaju za potrebe stranke.

Author