U toku nedelje 20.marta više vozila javnih preduzeća je viđeno kako pakete sa namirnicama dopremaju u zgradu opštine Palilula. Po rečima očevidaca, u paketima koji su bili u kamionu bilo je raznih artikala prehrambene robe. Čak su im i radnici koji su nosili pakete potvrdili o čemu se radi, tj da su paketi namenjeni za sigurne glasove.

Građani koji sarađuju sa redakcijom Niške Inicijtive su od nas tražili da pitamo šta će da se desi sa tim paketima, kao i šta u nedelju oko 17h radi opština Palilula, kao i radnici Parking servisa i JKP Mediane sa vozilima.

Na više poziva redakcije predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković nije odgovorio. U Centru Sveti Sava smo dobili informacije da oni nisu distribuirali ovu pomoć u hrani.

Direktor Dejan Dimitrijević
Direktor Parking servisa Dejan Dimitrijević

Slike kamiona smo prosledili direktoru Parking servisa sa pitanjem šta rade kamioni ovog preduzeća i šta je bilo u kamionima.

Dejan Dimitrijević direktor Parking servisa nam je pojasnio da su oni samo prevozili pakete “humanitarne pomoći kojis donirani od strane sportista” i da su oni samo pomagali jeru su društveno odgovorno preduzeće.

Apelujemo na građane da ukoliko vide kamione javnih preduzeća koji distribuiraju pakete prehrambenih i proizvoda široke potrošnje da slikaju i pošalji redakciji slike.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.