Posle više pisanja o radovima u Niškoj Banji, kao i par meseci posle otvaranja ovog “Skadra na Bojani” evo kako izbliza izgleda sve što je rađeno za 29 miliona dinara. Dva video prilog i fotografije pogledajte u tekstu i na našoj Fb strani.

Danijel Dašić ne vidi ulaz u garažu u dokumentaciji
Danijel Dašić

Danijel Dašić iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju, na izjave predstavnika opštine Niška Banja da se radi o “probnom premazu” kaže da je to slično kao kad se ode kod lekara zbog bola u donjem delu leđa, a on za probu kaže “da ti izvadimo bubreg da probamo kako će da ti bude par meseci”.

Dašić dodaje da se ovakvi objekti od belog cementa rade drugačije, da se čiste, peru, peskare, repariraju i bruse, nikako farbaju. To bi trebalo da znaju stručnjaci koji izvode radove, postoji jako puno materijala i preparata koji se koriste u ovim situacijama, farbanje je potpuno neprimeren način, dodaje Dašić. Pri pregledu načina razvoda instalacija Dašić se krstio, smejao i čudio, sve u svom šaljivom maniru.

 

Kompletan album sa fotografijama možete da pogledate na nađoj Fb strani na ovom linku. najupečatljivije primere pogledajte na fotografijama u tekstu.

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.