Kardiohirurgija Milić

Dr Dragan Milić, načelnik Klinike za Kardiohirurgiju UKC-a u Nišu, juče je “prelomio” i odlučio da uđe u politiku na lokalu. U izjavi koju je dao ekipi našeg medija, pojasnio je ukratko razloge i pravac delovanja u politici na lokalu.

Dr Dragan Milić je pojasnio još jednom u direktnoj izjavi njegov stav o sradnji sa SNS-om na lokalu, jer je evidentna sumnja u javnom životu u Nišu da je isti Milić “tajni projekat SNS-a i službe”. U razgovoru je uvek pojašnjavao da ta varijanta ne dolazi u obzir, jer kako kaže, “ne može posle toga da pogleda Nišlije u oči kada ode po burek”.

Dragan Milić
Dragan Milić: odlučeno je, ne dolazi u obzir saradnja sa SNS-om

Pojašnjenje je isto kao što je dato u skorašnjem intervjuu koji je dao za Nišku inicijativu, gde je na isti način poručio da ne postoji nikakva mogućnost saradnje sa SNS-om, kao i da ga ne zanima ništa šta ima da mu ponude. Poslušajte izjavu odmah posle sastanka na kome je odlučeno da se grupa građana pod imenom “Dragan Milić” pojavljuje na sledećim lokalnim izborima u Nišu.

Dr Milić je sinoć na svom Facebook profilu objavio planove i odluku, ali i plan za Niš u 20 tačaka za koje smatra da su okosnica njegovog budućeg angažmana.

Dr Milić je u široj javnosti poznao kao svojevrsni buntovnik protiv “doktorskog lobija” za koji kaže da posmatraju pacijente kao klijente, pa je ceo sistem listi čekanja, koje je ukinuo dodatnim radom na svojoj klinici, detektovao kao seme koruptivnog delovanja.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.