Prokić

Direkcija za izgradnju grada je 31. marta 2023. godine proslavila 55. godina postojanja. Proslava je održana u restoranu  u okviru Tami residence kompleksa. Na proslavi su bili visoki zvaničnici grada i preko 100 zvanica. Po podacima koje smo dobili od ovog preduzeća, oni ne poseduju podatak ko je platio za njihovu proslavu.

Direkcija za izgradnju slavi 55. godina samo na adekvatnom mestu, na slici funkcioneri grada

Direkcija ni u jednom trenutku nije negirala da je proslava održana, dok je sam direktor ovog preduzeća Zoran Prokić, odbio i telefonom da nam daje podatke, ali i uživo na skorašnjem press-u u ustanovi Pčelica gde smo se nažalost “slučajno sreli”.

Podaci koje smo dobili od ovog preduzeća koje je zaduženo za održavanje i izgradnju svih puteva i prateće infrastrukture, govore da nisu imali nikakva plaćanja prema pravnom licu koje je vlasnik ovog luksuznog restorana, koji je po podacima koje imamo, omiljeno mesto političkog vrha grada Niša.

Direkcija odgovor za kafanu
Direkcija odgovorila da nema podataka ko je platio proslavu

Naravno, dobili smo i slike sa same proslave gde se vide članovi kabineta gradonačelnice Dragane Sotirovski, većnik za planiranje i izgradnju kao i savetica za komunalna pitanja Vladislava Ivković, ali i zamenica gradočelnice Dušica Davidović. Na proslavama ovog tipa, uvek se pozivaju i nalaze načelnici, direktori, upravnici i politički vrh grada i javnog sektora Niša.

Pozivnica za eksluzivnu proslavu

Plan poslovanja koje ima ovo preduzeće analizarali smo u ovom tekstu.

Evo direktora Prokića u još jednom nastupu transparentnog rada i poslovanja javnog sektora u Nišu:

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.