Pitamo upravu PU Pčelica kao i nadležne da li je kasnio ručak deci u vrtićima PU Pčelica u petak 15. aprila? Informacije smo dobili iz više vrtića govore da je ručak kasnio minimum pola sata u nekim vrtićima.

Izvori nam potvrđuju da već duže vreme deca dobijaju posluženje i do 20 minuta kasnije. Više radnika nas je upozorilo da treba da se pita uprava u kakvom je stanju vozni park jer misle da ima jako malo vozila. Podaci koje smo dobili govore i da oprema za dostavljanje hrane deci nedostaje u samoj ustanovi.

Satnica u vrtićima Pčelice, provukla se i pravopisna greška.

Situacija nije toliko strašna u vrtićima u centru grada, ima konstantnog kašnjenja, ali na periferili je još lošija situacija, konstantno kasni po desetak minuta u centru, na periferiji je postalo normalno da kasni 20 minuta…  U petak je situacija bila još gora, govore naši izvori. Pola sata kašnjenja je u vrtićima nedopustivo, dodaju izvori iz Pčelice.

Luksuzna Škoda za potrebe vožnje direktorke i menadžmenta, dostavna vozla u lošem stanju

Pitanja nezadovoljnih radnika su da li neko misli o lošem voznom parku i zbog čega je Pčelica morala da kupi luksuznu Škodu za direktorku dok se dostavna vozila za dečiju hranu raspadaju.

Pitanja mejlom smo uputili upravi Pčelice, ali na ista nismo dobili odgovor do objavljivanja teksta.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.