Bulevarska Rivijera je svečano otvorena na današnji dan, koji je zadnji dan leta i početak jeseni. U okviru akcije SNS ofrlje koju je pokrenuo Miloš Bošković, grupa aktivista se zahvalila Direkciji za izgradnju grada Niša i nadležnima za ovu privilegiju.

Bulevarska Rivijera je otvorena preko puta Zone 1, i akcija je u okviru obeležavanja “SNS Ofrlje” kampanje.

Miloš Bošković koji je inicijator ove akcije je pojasnio da je velika šteta zbog načina rada Direkcije za izgradnju grada Niša , koja je već tri meseca gluva na probleme građana.

Ceo grad nam je pun rupa, akcija obeležavanja rupa na Google mapama je pokazala velike probleme u infrastrukturi u gradu, pojašnjava Bošković.

Bulevarska Rivijera otvorena za uživanje

Veliki problemi u održavanju infrastrukture koju radi Direkcija za izgradnju grada, pokazuju se na svakom koraku, dok sam nadzor nad radom izvođača koji rade popravke, ugovara i kontroliše sama Direkcija, a od građa naplaćuje i nadzor nad tim poslom, što smo i objavili u jednom od tekstova na temu propadanja ulica.

Opuštanje na Buvarskoj Rivijeri

Kratak video smo snimili da pokažemo i atmosferu, dok se ostatak medijskih ekipa koji prati gradsku vlast sjatio na otvaranje sajma automobila, gde se takođe vidi raskoš, a uz nov auto lakše bi se stiglo i na ovu rivijeru, samo ukoliko ne otpadnu točkovi negde na putu.

Ovo nisu prvi radovi ovog tipa u Nišu, tako smo jednom prilikom imali i ironične javne radove da ubrzamo malo stvari i pomognemo institucijama:

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.