Besplatna škola rolera je akcija Oxigen kluba koja treba da se održi u utorak i sredu, 14 i 15. juna u parku Čair, na poligonu kod “mostića”. Akcija je već tradicionalna jer klub otvara vrata svim zainteresovanim kroz ovakve akcije već duži niz godina.

Svi zainteresovani će moći u ta dva dana od 18 časova da probaju veštine vožnje rolera sa iskusnim trenerima i animatorima, dok je zaštitna oprema obavezna za sve učesnike.

Besplatna škola rolera je ove godine pomalo kasnila zbog čudnog vremena, ali pošto klub ove godine slavi 18 godina rada, nećemo da ispustimo ove akcije ove sezone. Naravno, trudićemo se da ovo ne bude jedina akcija ove godine, a planiramo da uradimo i više manifestacija koje su prvenstveno namenjene deci najlmađeg uzrasta, pojašnjavaju u Oxigenu.

Besplatna škola rolera u Čairu Oxigen kluba

Sport u gradu već duži niz godina ima probleme sa razumevanjem zakonskih prioriteta, mi u klubu smatramo da su deca najvažnija, u skladu sa tim radimo na dalje. Transparentno i sa puno elana, radićemo i na dalje, dodaju iz Oxigen-a.

Besplatna škola rolera i akcija Oxigen kluba u utorak i sredu

Ukoliko neko želi da zakaže trening sa opremom kluba za jedan dan besplatne škole rolera, može da se javi klubu preko Facebook strane Oxigena. Ova akcija traje na dalje, do kraja leta će moći svi zainteresovani da se jave i imaju probni čas sa opremom kluba.

Ukoliko imate dodatna pitanja, iz Oxigena pozivaju da ih kontaktirate preko Facebook strane, preko koje svi mogu da dobiju odgovore na pitanja vezano za njihove aktivnosti.

U Oxigen klubu su ponosni na činjenicu da sva deca koja prođu obuku škole rolera kao i škole klizanja, savladaju veštinu skijanja vrlo brzo i kvalitetno. U toku leta planiramo i akcije boravka u prirodi kao i veslanja na jezerima sa decom i članovima, kažu u klubu Oxigen.

Author