Darko Bulatović

Nova, druga po redu nadzemna garaža u Nišu postavljena je u toku jučerašnjeg dana uz prisustvo brojnih gradskih zvaničnika na prostoru iza Narodnog pozorišta.

Otvaranju su prisustvovali svi režimski mediji koji u stopu prate sve poteze rukovodstva grada.

Nova garaža koja je koštala građane Niša 40 miliona dinara ima svega 40 parking mesta više od starog parkinga.

Niška inicijativa obišla je pre samog obraćanja gradskih funkcionera parking prostor nove nadzemne garaže, čije stanje možete videti na snimku.

Iako je za samu izgradnju garaže bilo neophodno poseći određen broj drveća, direktor JKP “Mediana”, Dragoslav Pavlović izjavio je da sada ima više zelenila nego ranije.

Na snimku iznad možete videti sve detalje o tome na šta liči parking prostor nadzemne garaže.

S druge strane, fotografije su napravljene tokom igre “pronađi uljeza” sa odbornikom Srđanom Nonićem kao “ubačenim elementom” u novinarsku ekipu.

Gradonačelnik Darko Bulatović nije želeo da tokom svog obraćanja odgovori na Nonićevo pitanje sa izgovorom da “odgovara samo na pitanja novinara” dodavši da sa odbornikom može “kasnije da priča o čemu god hoće”.

Direktor Parking servisa ponovio je Bulatovićeve reči o tome da je prijatno iznenađen reakcijom predstavnika stanara iz zgrada na Sinđelićevom trgu koji kako kaže “nisu očekivali da će ovako lepo na kraju da izgleda”.

Ostavljamo građanima da sami donesu zaključak o izgledu skupocene nadzemne garaže kao i njenoj funkcionalnosti.

Srđan Nonić
Zvaničnici
Mediji
Darko Bulatović
Gradonačelnik Niša
Dejan Dimitrijević
Dejan Dimitrijević
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
 

Author