Nova službena vozila koja su data Komunalnoj milicji grada Niša na svečanom uručenju 9. marta, i dalje se ne koriste, iako su registrovana pre 4 meseca. Ključeve je uručila Gradonačelnica Dragana Sotirovski takozvanom koordinatoru Komunalne milicije Dejanu Kovačeviću. Šta sve ovde nije u redu?

Pored činjenice da je ovo bila samo reklama, da vozila nisu napustila parking, stoji činjenica i da je Kovačević običan Komunalni milicajac, tj da ne postoji nikakva funkcija koordinatora ili nekog “šefa”, što nam je i on lično potvrdio u razgovoru. Dokument koji sa pravne strane govori da ne postoji nikakva funkcija Kovačevića u samoj Komunalnoj miliciji, dat nam je od strane Uprave za Komunalne delatnosti koja je nadležna nad komunalcima.

Zašto se govori samo o uspesima a kad se zagrebe ispod površine vidi se da je sve zagrebano laž? Evo starih vozila koje su juče koristili, nema nikakvih promena.

Zašto se sada posle zadnjih snimanja stanja u dvorištu Gradske uprave zaključava dvorište i zabranjen je pristup?Ovo do sada nije bilo viđeno.

Pozvali smo VD načelnicu Ružicu Đorđević, ali se u maniru velikana SNS-a i gradske uprave ne javlja na telefon već dva dana. Evo i video snimka zaključanog dvorišta i odluke.

Pitaćemo ih sve uživo kad ih budemo videli, nema problema.

Hvala vam što postojite!

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.