SNS ofrlje 1

SNS ofrlje je postao lokalni brend koji pokazuje univerzalnu brigu sistema za obične građane i javno dobro. Ovom prilikom u ime “SNS ofrlje” čestitamo sve praznike građanima, dok ćemo za tu uslugu ovom sajtu da uplatimo za svaku čestitku bar 100.000 dinara jer tako rade ostali, pa što bi mi bili lošiji?

SNS ofrlje je u toku sinoćnje akcije obeležio dve lokacije koje su odavno zrele za popravku. Jedna je u Čairu a druga na terenu između “dve Zone” na Bulevaru Nemanjića.

Na snimku koji smo opet jutros napravili, vidi se lošije stanje i dalje raspadanje terena usled bujanja vegetacije iz asfalta. Da lepo ste pročitali, iz novog asfalta buja vegetacija.

Ova pojava vidljiva je na skoro svim terenima, parkovima naročito, kao i površinama koje su namenjene deci i omladini, koji su u žiži slogana SNS liste na izborima pod nazivom “za našu decu”.

Kao što je rečeno u video materijalu, imamo pregršt para, institucija kao i stručnjaka na papiru, dok u realnosti imamo grad na nivou favele, prljav, zapušten, u rupama. Preduzeća nam broje stotine i hiljade radnika koji su se gomilali godinama kroz partijski aparat zapošljavanja članova, deveričića i šurnjaja.

Sada glavnica para ide na nekakvo planiranje, pripremu dokumentacije, ali u realnosti ništa se ne vidi. Vidi se samo izveštaj o izvršenjima budžeta u dobrom procentu, neke strategije, planovi i medijska pompa farbanja građana, plaćena parama istih građana.

Ali hvala nam što postojimo, i ćutimo…

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.