Komunalna Milicija grada Niša može se često videti u ulozi “telohranitelja kontrolora” u gradskom prevozu. Iako je Poverenik konstatovao da ona ne može da legitimiše građane u javnom prevozu zarad interesa trećeg lica, ovog puta Direkcije za javni prevoz, kao i da su spaljivali dokumentaciju koja dokazuje ove radnje po kojoj još nemamo reakciju Tužilaštva, ova jedinica grada i dalje radi sve sem onog šta treba.

Nagomilani komunalni problemi grada Niša se rešavaju uklanjanjem bakica i dekica koji prodaju venac luka i vezice čaja, dok se ostatak velikog kriminala rešava asistencijom kontrolorima u prevozu.

Napominjem da ova dva Komunalan milicijaca lično ništa nisu krivi, već da je cela služba “nakrivo postavljena” samo i jedino zbog samovolje nekih “glavonja” i slabosti načelnika da radi stvari kako treba.

Interesantna je činjenica da načelnika Milana Đorđevića ne može niko da vidi na ulici u uniformi u toku dana, već samo i jedino ponekad u trećoj smeni kad se radi obilazak ugostiteljskih objekata. Neko bi pomislio da ne sme da se prošeta po danu kroz grad u uniformi. Slično je i sa grupom unutar Komunalne milicije zvanom “Familija” koja na teren retko izlazi.

Od sada imate producenta i snimatelja u vašim aktivnostima. građani neka nastave da nam javljaju gde radite sve sem onog šta treba.

Hvala vam što postojite.

 

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.