SPS slava

Slava SPS-a u Nišu proslavljena je danas u 12 časova u prostorijama ove stranke u ulici Nade Tomić. Na slavi je bio veći broj članova ove stranke, funkcionera koji rade u javnom sektoru, koji su u radno vreme došli na proslavu, sa manjim brojem SNS funkcionera i po onome što je moglo da se vidi, jedino od opozicionih odbornika je bio prisutan Miodrag Stanković. Stanković je odbornik u gradskom parlamentu koalicije Niš moj grad i na listi poslanika SDS-a Borisa Tadića za republičke izbore.

Slava SPS-a je ove godine prošla sa manjim brojem članova i funkcionera SNS-a u Nišu. Prisutna je bila Gradonačelnica Draana Sotirovski, Dušica Davidović i Vladislava Ivković, savetnica Gradonačelnice za komunalna pitanja, ali i Predsednik Skupštine grada Boban Džunić i većnica za kulturu i turizam Adriana Anastasov.

Ove godine, za razliku od prošle, u gostima u SPS-u nisu bili prosutni iz pokreta Dveri kao i Narodne stranke- sadašnjeg Narodnog pokreta Srbije.

Slava SPS-a ove godine samo sa Stankovićem iz opozicije

Posluženje je bilo postavljeno u velikoj sali na spratu. Izjavu medijima je dao i ministar Tončev koji je pozvao građane da glasaju za SPS, da Ivica Dačić bude premijer ali i da Aleksandar Vučić bude Predsednik države. Minstar Tončev je podsetio javnost da je socijalna pravda kao koncept za koji se zalaže SPS i dalje aktuelan.

Evo malo slika sa proslave kao i snimak trpeze koju je SPS spremio za goste na slavi:

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.