Boban Džunić i Skupština grada

Skupština grada je danas prekinuta zbog aplauza podrške Aleksandru Vučiću i na taj način čestitala i pozdravila starog/novog Predsednika, a sve na inicijativu Bobana Džunića da se podrži Aleksandar Vučić na inauguraciji u republičkoj skupštini. Prekinuto je izlaganje jednog od izvestilaca za urbanističke planove u Nišu, da bi Predsednik Skupštine grada Boban Džunić izašao za govornicu i posvetio govor i aplauz novom mandatu Predsednika Srbije.

Boban Džunić je u više navrata u ovom i u prethodnom sazivu niškog parlamenta uzimao na sebe dužnost da brani Predsednika Aleksandra Vučića.

Tako je u jednom slučaju u Skupštini grada kritikovao naslovnu stranu NIN-a, gde je u stilu svih prorežimskih medija branio Vučića od naslovne strane kojom je u medijskom žargonu rečeno, izvršen atentat na našeg predsednika.

Skupština grada
Skupština grada više puta služila za zaštitu i pozdrave Vučiću: Strip iz Niš

Na ovoj naslovnoj strani se u tom trenutku našao i snajper koji je bio izložen na sajmu naoružanja, a koji je slikan u položaju gde je postavljen u pravcu samog Aleksandra Vučića.

Ono što je najinteresantnije pored ovog gromoglasnog aplauza podrške Vučiću, jeste i to da na sve ove ovacije i aplauze, kao i prekidanje same Skupštine grada zbog podrške inauguraciji, niko od opozicionih odbornika nije reagovao.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.