Cineplexx Niš

Na repertoaru se ove nedelje nalazi pet novih naslova i dva događaja:

„Pravednik 3 – Konačno poglavlje“ – U završnom delu filma, Robert se nalazi u južnoj Italiji gde pokušava da okrene leđa svojoj prošlosti, ali kad shvati da su ljudi s kojima se tamo zbližio pod jarmom lokalnog mafijaša Mekal zna šta on mora da učini po svaku cenu – sprečiti mafiju i spasiti svoje prijatelje…

 

„Još deset dana bez mame“ – Pripremite se za pregršt šaljivog humora i urnebesnih nesporazuma u komediji o egzaltiranom ocu koji neočekivano preuzima ulogu samohranog roditelja za svoje četvoro dece, tokom katastrofalnog desetodnevnog skijanja. Nakon što je Antoan otpušten sa posla, postao je tata koji je kod kuće i vodi brigu o svoje četvoro dece, dok njegova supruga Izabel ponovo započinje karijeru advokata. Za Antoana, predstojec´i porodični ski odmor je božji dar: konačno može da se odmori od roditeljstva i uživa u luksuznom skijalištu! Ali baš kada su se spremali da uđu u voz, Izabel zovu s posla da se hitno vrati i Antoan mora sam da se nosi sa svoje četvoro nestašne dece koji divljaju na padinama, kao i u otmenom hotelu. Ovo putovanje se pretvara u totalni haos…

„Madam di Bari“ – Film prikazuje život Žane Beku koja je 1743. rođena kao vanbračna ćerka siromašne krojačice, da bi slavu stekla kao dvorska dama i, kao kontesa Di Bari, poslednja zvanična ljubavnica Luja XV.

 

  1. „Pušteni s lanca“ – Kada Redžija (Vil Ferel), naivnog, neverovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Vil Forte), Redži je ubeđen da ga on nikada ne bi namerno napustio.
    Ali kada se Redži sretne sa Bagom, brbljivim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Džejmi Foks), lutalicom koji voli svoju slobodu i veruje da su vlasnici naivčine, Redži konačno shvata da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Dag u stvari bezdušni ljigavac.
    Odlučan da se osveti, Redži, Bag i Bagovi drugari — Megi (Ajla Fišer), pametna australijska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hanter (Rendal Park), uznemirena nemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Redžiju da pronađe put do kuće… i nateraju Daga da plati odgrizanjem dela tela koje on voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).

  1. „Zvuk slobode“ – Film govori o istinitoj životnoj priči Timotija Baljlarda, koji je dao otkaz na poslu u američkom Ministarstvu državne bezbednosti kako bi pomogao da spasi živote dece žrtava trgovine ljudima u Kolumbiji. Producent je Eduardo Verastegi, koji takođe igra ulogu u filmu.

 

  • Action night uz film „Pravednik 3 – Konačno poglavlje“ u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 31. avgust od 20 časova 

U četvrtak, 31. avgusta od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Action night povodom filma „Pravednik 3 – Konačno poglavlje“.

Za sve članove Cineplexx bonus kluba, pripremili smo 1000 dodatnih bonus bodova!
Naš partner događaja, Carlsberg obezbedio je hladno osveženje pred akciju punu iznenađenja na velikom platnu zahvaljujući Denzelu Vošingtonu i reditelju Antoinu Fukuu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Horror night uz film „Opatica iz pakla 2“ u Cineplexx Niš bioskopu – sreda, 6. septembar od 19 časova 

U sredu, 6. septembra od 19 časova biće održan Horror night događaj povodom filma „Opatica iz pakla 2“ u Cineplexx Niš bioskopu.

Za sve članove Cineplexx bonus kluba, pripremili smo 1000 dodatnih bonus bodova!

Nastavak svetskog hita OPATICA IZ PAKLA prati sestru Irene dok se ponovno suočava sa demonskom silom Valak.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Author