Cineplexx Niš

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i dva događaja:

„Plava buba“ – Ova epska avantura istražuje kako Hajmi Rejes, običan mladić koji je tek diplomirao na fakultetu, nevoljno odgovara na poziv tajanstvene i moćne relikvije koja zauvek menja njegovu sudbinu. On uz pomoć svoje porodice i izvanrednog tehnološki naprednog super odela … otkriva da može spasiti svet.

„Nindža kornjače: Haos“ – Pretpremijerno u Cineplexx Niš bioskopu. Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače krenuli su da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

„Asteroid Siti“ – Plan i program Konvencije mladih astronoma/Svemirskih kadeta, koja je organizovana da udruži učenike i roditelje širom zemlje kako bi učestvovali u druženju i takmičenju, biće poremećen na spektakularan način, usled niza događaja koji menjaju svet.

„Ljubav na prvi vau“ – Nakon katastrofalnog prvog Tinder dejta, Nikol i Maks se više nikad ne žele videti. Ali kada nesrećni par sazna da im psići iščekuju šteniće, odlučuju ostati zajedno dok se mališani ne rode. Urnebesno neusklađeni, Nikol i Maks prisiljeni su postati odgovorni saroditelji, ali na kraju i sami pronalaze ljubav.

  • Comic night uz film „Plava buba“ u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 17. avgust od 20 časova

U četvrtak, 17. avgusta od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Comic night povodom filma „Plava buba“.

Pored uzbudljive priče, za posetioce Comic night događaja smo pripremili stripove i originalne poklon postere iz filma. Takođe, najsrećnije gledaoce očekuju poklon majice sa motivima iz filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Porodični dan uz film „Nindža kornjače: Haos“ u Cineplexx Niš bioskopu – nedelja, 20. avgust od 12 do 17 časova

U nedelju, 20. avgusta od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Porodični dan uz film „Nindža kornjače: Haos“.

Kreativne radionice i animacije inspirisane glavnim junacima, kao i originalni posteri filma očekuju vas od 14 do 17 časova. U saradnji sa Orbicom obradovaćemo najkreativnije i najsrećnije mališane igračkama najpopularnijih kornjača!

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.