Cineplexx Niš

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedan događaj:

  1. Barbi – Ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije. Ulogu ikonične lutke preuzima Margo Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling.

Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

  1. Openhajmer – U ulozi Džeja Roberta Openhajmera gledaćemo Kilijana Marfija, dok Emili Blant tumači lik njegove supruge, biologa i botaničarke Ketrin Kiti Openhajmer. Dobitnik Oskara, Met Dejmon, glumi generala Lezlija Grouvsa Džuniora, direktora projekta Menhetn, dok je Robert Dauni Džunior u ulozi Luisa Strausa, osnivača Američkog komiteta za atomsku energiju. Nominovana za Oskara, Florens Pju glumi psihijatra Džin Tetlok, Beni Safdi igra teoretičara fizike Edvarda Telera, Majkl Angarano glumi Roberta Serbera, A Džoš Hartnet pionira američke nuklearne nauke, Ernesta Lorensa. U filmu ćemo gledati i dobitnika Oskara Ramija Maleka, kao i osam puta nominovan za Oskara glumca, scenaristu, producenta i reditelja Keneta Branu, koji je ranije sarađivao sa Nolanom.

Radnja filma zasnovana je na knjizi koja je osvojila Pulicerovu nagradu, Američki Prometej: Trijumf i tragedija Džeja Roberta Openhajmera koju su napisali Kai Berd i pokojni Martin Džej Šervin. Producenti su Ema Tomas, Čarls Roven iz Atlas Entertejnmenta i Kristofer Nolan. Jedinstven doživljaj očekuje vas u IMAX sali Cineplexx Galerija bioskopa, na najvećem platnu u regionu u filmu koji je snimljen IMAX kamerama.

BARBI VIKEND U SVIM CINEPLEXX BIOSKOPIMA

U subotu 22. i nedelju, 23. jula, upustite se u svet ružičaste magije zajedno sa Margo Robi i Rajanom Goslingom jer najsrećnije uz projekcije čeka i originalni poster iz filma*.

Kako će se se Barbie i Ken snaći u svetu koji nije toliko ružičast, saznajte u Cineplexx bioskopima 22. i 23. jula i uživajte u poklonu za pamćenje!

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i spremite se za hit film ovog leta.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.

*količine su ograničene