Cineplexx Niš

Na repertoaru Cineplexx bioskopa se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedan događaj:

,,Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo“ – Film je na redovnom repertoaru nakon pretpremijernih projekcija u bioskopima. Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

,,Barbi“ – U ulozi ikonične lutke Barbi gledaćemo Margo Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Sreda, 19. jul u 19 časova, u vašim najlepšim cipelama zakoračite u svet najpopularnije lutke na ,,Barbie night“ događaju u Cineplexx bioskopima.

Najsrećnije gledaoce očekuju originalni pokloni iz filma, kao i darovi iz nove NYX kolekcije u svim Cineplexx bioskopima.

U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu planirana je dodatna aktivacija od 18 časova a svi prisutni moći će da se zagreju za dugoiščekivani hit film uz koktel dobrodošlice. Takođe, biće postavljen i NYX kutak za šminkanje na kojem će vas profesionalni šminkeri pripremiti za najveću žurku ovog leta. Ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije.

Kako će se Barbie snaći u realnom svetu i šta se dešava kada ružičasta magija prestane da deluje? Odgovor na ova i mnoga druga pitanja saznajte na Barbie night događaju 19. jula u Cineplexx bioskopima.Na vreme obezbedite ulaznice za spektakl godine, obucite svoje omiljene roze komade garderobe i uživajte u avanturama ikone stila.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.

Author