Pčelica

Radnici Pčelice su dobili naredbu preko svojih odgovornih lica u obdaništima da u petak 15.9. idu na skup/miting SNS-a u hali Čair, gde se očekuje i dolazak Aleksandra Vučića.

Radnici Pčelice ovog puta ne idu u radno vreme na partijski zadatak kao što je bio slučaj za miting “Srbija nade” koji je bio svojevrsni kontramiting protestima u Srbiji.

Ovaj slučaj kao i sve ostale koje smo izneli vezano za rad Pčelice niko iz vrha vlasti uobičajeno ne želi da komentariše, jer se uvek priča da svi idu svojom voljom i da ih niko ne tera.

Podaci koje dobijamo danima unazad govore da je okupljanje zakazano za oko 16 časova u okolini Čaira. Povodom ovog slučaja, poslali smo poruku direktorki Pčelice Svetlani Mitić, i kao i do sada ne očekujemo odgovor.

Svetlana Mitić je pred Višim tužilaštvom u Nišu potpisala nagodbu po Zakonu o oportunitetu i time priznala zloupotrebu službenog vozila u privatne svrhe, što je kao temu i otvorila Niška Inicijativa.

Svetlana Mitić direktorka Pčelice
Radnici Pčelice po zadatku idu na miting?

Na samom tagu “Pčelica”, možete da pročitate sve tekstove o ovoj ustanovi.

Po tvrdnjama izvora redakcija, pred organima SNS-a na velikom sastanku koji je održan u hotelu Nais, rukovodstvo stranek na čelu sa novim poverenicima dalo je mišljenje da je Svetlana Mitić “najbolja i najuspešnija” direktorka u Nišu.

Po saznanjima redakcija, Pčelica je za zadnji miting “Srbija nade” izradila oko 10.000 sendviča, dok se u javnosti negira ceo slučaj, a posedujemo i pisane dokaze da je jelovnik dece bio redukovan i siromašniji od planiranog zbog ovog poduhvata pravljenja sendviča.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.