Miloš Sekulić

Na zadnjem zasedanju skupštine grada kada se rasprava vodila o Budžetu za 2020. godinu imali smo jedan od poznatih scenarija u SNS stilu.

Odbornici vladajuće većine su dobili partijski zadatak da u nedostatku debate opozicije koja bojkotuje zasedanje spreme neki govor o Budžetu za 2020. i u njihovom maniru kažu nešto, obrate se javnosti i simuliraju pravi rad u Skupštini.

Ovog puta za govornicom se po prvi put za tri godine mandata pojavio i odbornik Miloš Sekulić.

Ovaj saradnik Darka Bulatovića, koji je inače zaposlen u ElektroIstoku (ili EPS-u, ko će to tačno znati) i koji obavlja funkciju predsednika Administrativnog odbora Skupštine grada, uspeo je da na ne baš tečan način pročita napisan tekst za ovaj govor u gradskoj Skupštini.

Pokušao je čak i da improvizuje, ali se na gestikulaciju rukom jednog opozicionog odbornika zbunio i “ispao” iz ritma.

“Bilo je interesantno gledati i slušati ove debitante u nastupima po direktivi. Složene su govore napisali, da li je problem Ćirilica ili Latinica, stručne ili nepoznate reči, nikad nećemo saznati”. Za ovaj nastup Odbornici Niške Inicijative dali su mi “slabu dvojčicu”.

Niška inicijativa povodom ove teme kontaktirala odbornika Sekulića, ali do objave ovog teksta odgovor nije stigao na našu adresu.

Može to malo bolje za sve te pare, zar ne kolega odborniče?

Hvala vam što postojite!

Author