Aleksandar Obradović

Aktivisti Niške inicijative i Gradskog odbora Nove stranke Niš izmenili su danas na nadvožnjaku na auto-putu Beograd-Niš plakat sa likom Aleksandra Vučića novim – sa likom uzbunjivača iz Krušika.

Nakon što su građani Srbije obavestili i reagovali na natpis “Budućnost Srbije” sa likom  predsednika na nadvožnjaku kod Malčanske petlje, naša akcija je usledila kao logičan iskaz bunta i jasne poruke – da ovu i ovakvu vlast, koja već više od 7 godina napredno unazađuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati.

Pomenuta gradnja, koja vodi niotkuda ni prema čemu, svojevrsna je simbolika aktuelnog režima, koji državu vodi putem laži, kriminala, korupcije i obmana, jedino nepovratno do potpune propasti.

Zato su članovi Niške inicijative i NOVE Niš ovom akcijom zajedno ukazali da njihovo zataškavanje afera neće proći nekažnjeno i da se situacija u koju je stavljen Aleksandar Obradović, čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, kućni pritvor ne bojkotuje, već se za njegovu slobodu bori.

Takvi primeri i takvi ljudi jesu oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i pomenuta parola “Budućnost Srbije”.

Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece.

Stoga će Niška inicijativa nastaviti aktivnu i doslednu borbu.

Author

Saopštenje Niške inicijative