Sajt Niške Inicijative je napravljen sa idejom da može da bude otvoren svim građanima koji žele da pišu autorske tekstove, pišu bilo koje druge tekstove koji su bitni za društvo.

Ukoliko neko želi da napiše bilo kakav tip teksta koji je iz uže struke autora ili autorke, ukoliko neko želi da napiše tekst a da ime autora bude poznato redakciji jer možda može da trpi neke posledice, redakcija je zainteresovana za ovakav tip saradnje sa građanima. Ako imate neki aspekt života u gradu i zemlji i želite da podelite isti sa javnošću, pozivamo vas da nam dostavite tekst i predstavite se redakciji.

Pošto Niška Inicijativa ne poseduje nikakve finansije, ne možemo da platimo niti treba nama neko da plati naš rad. Sve je na volonterskoj bazi.

Ukoliko želite da objavite neki putopis, da podelite bilo koje iskustvo sa drugima, da objavimo slike i klipove, stojimo otvoreni svim dobrim ljudima.

Početak ove saradnje sa građanima je bio kroz rubriku “parkiram kao džiber” koja je dosta uspešna i dosta se građana javilo sa realnim situacijama.

Možete da nas kontaktirate mejlom na niskainicijativa@gmail.com ili preko naše Fb strane.

Nameravamo da nastavimo na dalje saradnju sa Nišlijama.

 

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.