Posle teksta Niške Inicijative o stručnoj spremi i uspesima Većnika Kačara, na zvaničnom sajtu grada Niša, promenjeni su detalji sa njegovom stručnom spremom.

 

Sada više nije Diplomirani inženjer već je samo inženjer koji je nekada diplomirao. Ovo je samo jedan od primera menjanja objava posle tekstova sa našeg sajta ili društvenih mreža koje čitaju Nišlije. Puno puta do sada nalazili smo na primere gde neki klipovi ili tekstovi budu inicijator samo i jedino “damage control” priloga na niškim “informer televizijama”.

Pa tako se uradi prilog i klip o Romskom kulturnom centru, dan ili dva posle toga idu prilozi i gostovanja na svim televizijama o tome koliko je grad pomogao Rome i priče o enormnim uspesima u tom polju. Ako se izbaci klip o propadanju objekata u Tvrđavi koji su restaurirani, dan ili dva kasnije izlazi se sa prilozima o nekim projektima koji su u povoju i doneće poboljšanje u toj ili nekoj drugoj sličnoj oblasti. I tako primer do primera… Primera je mnogo, uvek su smešni i tužni u isto vreme.

…ne znam kako će da reaguju kad narednih dana izbacimo tekst o lažiranoj dokumentaciji za konkurs za sport i prepravljanim bodovnim listama i drugim proneverama koje imamo istražene… Ali, pssst!!! Nemojte da im kažete…!

Hvala im što postoje (šta bi mi bez njih)

 

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.