Park na keju

Javna rasveta u novom parku na nišavkom keju popravljena je posle dopisa građana našoj redakciji, koja je preusmerila prijavu Parking servisu koji je nadležan za jedan deo poslova oko javne rasvete u Nišu.

Javna rasveta u Nišu se menja u okviru ugovora o Javno privatnom partnerstvu, ali na tehnička ispravnost stubova, povećanje brojeva stubova i ugradnja novih “bandera sa svetlima” i dalje je u nadležnosti Parking servisa. Njihova nadležnost je i mreža i ispravnost svetiljki i stubova.

Posle iznanađujuće brze reakcije nadležnih posle prijave dobili smo i zvanično saopštenje PR-a Parking servisa jer smo postavili i novinarsko pitanje vezano za ovaj problem u parku u centru Niša.

Hvala što ste nam se obratili i ukazali na nedostatak.
Zamenjene su sijalice i otklonjen problem u napajanju.
Obišli smo park posle par dana i videli smo potpuno novu sliku, jer su isti građani javili redakciji da je sada rasveta bolja.
Apelujemo na građane da probleme prijavljuju institucijama koje su zadužene ispred grada po sistemu poverenih poslova.
Parking servis u ovom slučaju, iako je poznat najviše po drugim stvarima svim Nišlijama, zadužen je za jedan deo poslova rasvete u gradu, i preko sajta možete ih kontaktirati i prijaviti problem.

Author