Danas smo ispred Oficirskog doma posle zasedanja Skupštine grada Niša sačekali dva većnika koji ne žele da pričaju niti da odgovaraju na pitanja Niške Inicijative povodom bitnih tema za grad ili pretnji i drugih kriminalnih radnji.

Od sada uvodimo praksu da svi funkcioneri koji ne žele da odgovaraju na pitanja u domenu svog rada i interesa javnosti snimamo u svakoj prilici. Spisak takvih funkcionera je dugačak.

Većnika Kačara smo pitali vezano za pretnje koje je uputio uredniku Niške Inicijative u telefonskom pozivu, a ovog puta se susreo sa onim kome je pretio.

Većnika Stankovića smo pitali zbog čega ne odgovara na pitanja vezana za javni prevoz u Nišu, a odgovore koje je dao čujte sami. Sa njim je bio odbornik Ivan Jovanović, zaposlen u Direkciji za javni prevoz grada Niša, u prethodnom mandatu isto odbornik i predsednik Odbora za imenovanje, organa koji postavlja sve direktore u Nišu. Po nezvaničnim informacijama njih dvojica su kumovi. Ova lica su zaslužna za sve detalje javnog prevoza u Nišu, oni su zaslužni za najveći tender od 10.6 milijardi i prevoz koji imamo u gradu.

Vaše utiske slobodno podelite sa nama na našoj FB strani.

Author