Pčelica

Pčelicu je danas posetilo više osoba iz policijske uprave Niš, po nalogu tužilaštva, a sve vezano za “sumnjive fakture” kojima su popravljali više vozila voznog parka, za koje više izvora tvrde da nisu popravljani.

Po podacima do kojih smo došli iz same Pčelice, ispituju se navodi da postoji više lažnih faktura o fiktivnom popravljanju dela voznog parka. U neke od ovih faktura smo i imali uvida, jasno se vidi da je rađena popravka dela voznog parka koji nije u funkciji već duže vreme.

Povodom ovih i sličnih slučajeva, više radnika Pčelice je u prethodnom periodu išlo na ispitivanje u policiju, ali ne zbog umešanosti u koruptivne radnje, već po prijavi direktorke Mitić. Direktorka Mitić je optužila više radnika Pčelice da su oni izmislili celu aferu i da joj šalji lažne prijave i pisma, koja su poslata i na mnoge adrese.

Direktorka Pčelice Svetlana Mitić na mitingu SNS-a u Nišu

Po informacijama koje smo dobili od više izvora, policija je same radnike u objektu “kuhinje” u Jagodin mali ispitivala vezano za stanje vozila i da li su servisirana i popravljana.

Direktorka Pčelice Svetlana Mitić se i dalje ne javlja na pozive redakcije Niške inicijative.

Jelena Milošević, poslanica SSP-a iz Niša, koja je zajedno sa urednikom Niške Inicijative bila na saslušanju u policiji zbog navodnog uzbunjivanja javnosti povodom Plazma keksa iz donacije kome je istekao rok a stigao u obdaništa Pčelice za posluženje, oglasila se i povodom ovog pitanja.

Pčelica kao bitna tema: Jelena Milošević, poslanica SSP

Neću da se smirim dok Svetlana Mitić i svi odgovorni iz SNS-a ne budu na onoj istoj stolici pred policijskim inspektorima, gde će daju odgovore na pitana šta su sve radili dok su mogli.

Takođe ću da se potrudim da  koordinator SNS-a za Niš i direktor beogradskih pijaca, Bajagić, kao i sva njegova “politička čeda” koja vedre i oblače po Nišu ne budu pred tužilaštvima i policijom, pojašnjava poslanica Milošević

Sve tekstove o Pčelici i problemima ove jako bitne ustanove u gradu pročitajte na ovom linku.

Author