Miodrag Stanković- Niš moj grad

Odbornik Miodrag Stanković koji je dugovodišnji radnik JKP Naissus-a na današnjoj konferenciji za medije izjavio je da nije upoznat za “kvotu” kao i da li radnici JKP Naissus-a idu na miting zakazan za petak 26. maja u Beogradu.

Odbornik Stanković je odgovarajući na pitanje o tome da li je uopšte upoznat o činjenici da se i u preduzeću u kome radi kao “samostalni savetnik” već dugi niz godina, osvrnuo na to da je neprihvatljivo da neko preduzeće plaća autobuse za odlazak na mitinge vladajuće stranke. Pitanje da li JKP Naissus plaća autobuse nije mu ni postavljeno na samom Press-u.

Miodrag Stanković se ponudio da razgovara sa svim radnicima koji imaju pritiske za odlazak na mitinge zbog radnog mesta.

Miodrag Stanković- Niš moj grad
Odbornik Stanković iako nije upoznat sa pritiscima, nudi pomoć radnicima ako dođe do toga

Na profilu samog odbornika grupe “Niš moj grad” Miodraga Stankovića nigde nema nikakvog traga da je pomenuto bilo šta oko pritisaka i organizacije odlaska na miting zakazan za petak 26. maja.

Na samom profilu Stankovića mogu se videti detalji tribina koji su se bavili “mentalnim zdravljem mladih” povodom zadnjih događaja koji su potresli našu zemlju.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.