Niška policija je bila domaćin sastanka koji je zakazan zbog bezbedonosnih rizika koji su posledica dojava o bombama koje su potresale velike gradove u Srbiji i naš grad prethodnih dana i nedelja.

Po rečima samog Džunića, ovo je prvi u nizu sastanaka sa niškom policijom koje će na inicijativu Skupštine grada Niša na dalje organizovati, a sve zbog bezbednosti građana u našem gradu.

Prisutni su bili skoro svi mediji iz Niša, dok na ovom sastanku nisu bila moguća pitanja novinara, jer je tako bilo nagovešteno na početku konferencije. Niška policija u ovom slučaju nije obavestila redakciju Niške inicijative povodom konferencije i sastanka.

Po rečima Džunića, građani Niša imaju veliko poverenje u pripadnike policije, kao i da će na dalje da sarađuju što je moguće više. Situacija sa dojavama o bombama će biti na dalje moguće prisutna, pa ćemo u skladu sa tim rešavati što bolje već nastale probleme, naglasio je Džunić.

Niška policija kao domaćin sastanka

Džunić je pomenuo da svakog meseca dobija kao Predsednik Skupštine grada izveštaj o bezbednosti u samom gradu. Sa niškom policijom je najavljena bolja i intenzivnija saradnja.

Ovom prilikom Predsednik Skupštine grada Boban Džunić je dao i “Hristov monogram” kao poklon novom načelniku Policijske uprave u Nišu.

Kakvo će realno stanje na terenu da bude i da li će biti promena na dalje pratićemo kao redakcija uz saradnju sa građanima Niša

Author