Nebojša Zelenović

Gradonačelnik Šapca i lider stranke Zajedno za Srbiju (ZZS), Nebojša Zelenović doneo doneo je odluku da izađe na lokalne izbore u tom gradu i pored odluke Saveza za Srbiju (SzS) da se izbori bojkotuju na svim nivoima.

Zelenović je naglasio da će ZZS učestvovati samo na lokalnim, a da će bojkotovati pokrajinske i republičke izbore.

Odluku o izlasku naizbore doneo je Glavni odbor ZZS, a kako je Zelenović rekao na konferenciji za medije, potpredsednik stranke Srđan Srećković glasao je protiv učestvovanja na izborima i odmah posle odluke GO istupio je iz stranke.

Zelenović je na konferenciji za novinare rekao da za odluku o izlasku na lokalne izbore ima podršku ogromnog broja građana i dodao da je Srpska naprednka stranka u Šapcu postala političko krilo “šabačke grupe” na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan.

“Građani Šapca će 26. aprila doneti odluku da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad ili će se vlasti dokopati Sandokan”, kazao je Zelenović na konferenciji za medije i istakao da Zajedno za Srbiju ima jasan plan.

“Imamo jasan plan kako da građani ostvaruju veće zarade. Imamo plan kako da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi, imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, u vodovod i kanalizaciju. Imamo plan kako da se ljudi leče bolje. Imamo plan za bolji život u slobodnom gradu, našem Šapcu,” rekao je Zelenović.

Izvor: http://rs.n1info.com/Vesti/a571867/Nebojsa-Zelenovic-izlazi-na-izbore-u-Sapcu.html