Posle pisanja i video reportaže u kojom smo otkrili potencijalno falsifikovanje i zloupotrebu od strane trenutnog načelnika Komunalne milicije Gorana Đorđevića, sada smo ga i uživo pitali da li je podneo ostavku ili ne.

Poslušajte šta i kako je rekao nov načelnik koji je u ostavci:

Posle pisanja objave snimka Niške Inicijative kao i zahteva prema nadležnoj gradskoj upravi da se dostavi rešenje po kome je Đorđević parkirao svoje vozilo na mestu za osobe sa invaliditetom, u javnost je izašao nov slučaj “poštenog rada javnog sektora u Nišu”.

Posle celog slučaja, odluka svih nadležnih je da ćute o ovom slučaju i da se “prave da se ništa nije desilo” kao i da “ispod vode” i u medijskom mraku nađu novo radno mesto gde bi se Đorđević sklonio, sada je Gradonačelnica izjavila “pitajte onog ko je rekao da je Đorđević podneo ostavku da li je podneo ili nije”. Evo sada smo pitali direktno Đorđevića, pa neka građani sami procene.

Ovu gradsku službu prate afere i nepravilnosti u radu, koje je redakcija Niške inicijative pratila i nekoliko istih raskrinkala. Sve tekstove o radu službe pročitajte ovde.

Inače, građani Niša su u anketi sa pitanje kako ocenjuju rad Komunalne milicije odgovorili ovako na ponuđene opcije:

I naravno: Hvala im što postoje.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.