JKP Mediana

Domaćini kvartova su nov “proizvod” JKP Mediane koji bi poslovanja ovog posrnulog dšina da vrate na pravi put efikasnog čišćenja grada iliti popravke javne higijene. U najnovijoj sistematizaciji o kojoj smo pisali, napravljene su “velike promene”, pa je tako 50 ljudi više sada u operativi.

Ovi domaćini kvartova raspoređeni u tri zone, trebalo bi da budu odgovorni za stanje na teritoriji za koju su zaduženi. Ovo je još jedna “genijalna” ideja, koja je kroz režimske medije još malo pa već donela rezultate. Posle nove sistematizacije o kojoj smo pisali u ovom tekstu, direktor ovog preduzeća rekao je da će rezultati biti vidljivi pre leta, za par meseci najviše.

Domaćini kvartova i mapa grada
mapa grada sa kvartovima

Prosečna neto plata domaćina kvarta je 72.000 dinara.

U detaljnom odgovoru JKP Mediane dostavljene su i mape zona i kvartova, pa vam u skladu sa tim iste dostavljamo u tekstu, da bi građani moglu da znaju ko je od “domaćina” zadužen za njihovo mesto stanovanja.

Domaćini kvartova 1
Domaćini kvartova: imena i zone

 

Domaćini kvartova

Domaćini sada mogu da se po podacima sa slika kvartova jasno identifikuju, i da se isti prijavljuju da ne rade, da ih nema na radnom mestu ili da im učinak nije dobar, obzirom da primaju 72.000 dinara prosečno. Ukoliko niste zadovoljni higijenom u vašem kraju, na sajtu JKP Mediane možete da nađete mejl i telefon na kome možete da se obratite ovom preduzeću povodom nezadovoljstva radom domaćina kvartova.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.