Konkurs za socijane stanove

Povodom telsta koji smo objavili na sajtu “Komunalna Milicija se ne javlja na telefon kad građani zovu radnim danom”, načelnik niške Komunalne Milicije je poslao demanti koji vam prenosimo u celosti:

“Poštovani gospodine Noniću,

Povodom članka koji ste objavili:

https://niskainicijativa.rs/komunalna-milicija-se-ne-javlja-na-telefon-kad-gradani-zovu-radnim-danom/

U prilogu Vam dostavljam poziv broj 45 dana 25.01.2021.godine u 14:33 časova, a koji je bio u trajanju od 22min.

Pozivi koje navodite su se desili u vremenskom periodu 14:34-14:45 časova dakle u vremenskom periodu dok je dežurni Komunalne milicije Grada Niša razgovarao sa strankom.

Pozivi koje nam upućuju građani se odnose na mnoge segmente, neke iz delokruga rada komunalne milicije neke iz delokruga rada druge službe.

Građani su prepoznali Komunalanu miliciju kao službu u službi građana i u skladu sa tim smo verovatno i prva instanca gde građani dobijaju potrebne informacije.

Dakle nije tačno da se niko ne javlja. U skladu sa tim, a obzirom da ste kao novinar profesionalni i realni, zamolio bih Vas da objavite demant ove vesti.

Komunalna milicija grada Niša je ozbiljna profesionalna služba koja radi u interesu građana i u kojoj postoje tačno određena pravila ponašanja, nalik Policijskoj upravi grada Niša.

U skladu sa tim, ispoštujte pravila ovu službe, a svakako ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini prilikom Vašeg prijema.”

Komunalna milicija
S poštovanjem,

Milan Đorđević

Načelnik komunalne milicije

Komunalna milicija Niš


U prilogu mejla je dostavljena slika telefona i poziva:

Da li i Vi mislite da je sledeća izjava načelnika  Đorđevića adekvatna i tačna:

“Građani su prepoznali Komunalanu miliciju kao službu u službi građana i u skladu sa tim smo verovatno i prva instanca gde građani dobijaju potrebne informacije.”

Ostavite svoje kometare i iskustva na našoj facebook strani.

Smatramo da objava ovog demanta nije preduslov da Komunalna Milicija bude dobar domaćin prijema, naročito posle više meseci ćutanja i ne javljanja na pozive.

Sastanak novinara Niške Inicijative zakazan je za četvrtak u 11 sati u stanici Komunalne milicije u Katićevoj ulici

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.