službeni Audi pozorišta

Službeni Audi Narodnog pozorišta u Nišu, po informacijama koje smo dobili od više izvora, oštećen je u udesu koji se desio u Beogradu krajem prošlog meseca. Sagovornici redakcije su nam potvrdili da je beli karavan Audi koji je zajedno sa kombijem marke Mercedes dobijen od Uprave carina kao poklon, čak i stajao oštećen ispred zgrade pozorišta u Nišu.

Da li je službeni Audi pozorišta oštećen na službenom putu, kao i da li postoji putni nalog za to putovanje kao i da li može da se dobije uvid u delovodnu knjigu gde je isti putni nalog zaveden, pitali smo direktora Narodnog pozorišta u Nišu, Spasoja Milosavljevića.

Narodno pozorište u Nišu
Spasoje Milosavljević i Većnica za Kulturu grada Niša Adrijana Anastasov

Milosavljević se nije javljao na pozive niti je odgovorio na poruku koja mu je poslata. na mejl adrese uprave pozorišta poslat je zahtev za pristup inforomacijama od javnog značaja, da bi smo izvršili uvid u dokumenta koja smo spomenuli u poruci koju smo poslali direktoru Milosavljeviću.

Većnica za kulturu grada Niša Adrijana Anastasov se nije javljala na pozive u toku pisanja teksta i prikupljanja podataka.

Vozila Audi i kombi Mercedes Narodno pozorište u Nišu je dobilo krajem prošle godine od Uprave carina, jer zakonski je omogućeno trajno zaplenjena vozila davati određenim javnim ustanovama.

 

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.