Vuline, šta si radio u Nišu odmah posle tragične saobraćajke? jel to sa tobom bio i (možda)Rebić? Hoćemo li da se vidimo opet uskoro u Nišu? Kad ćeš da svratiš da pričamo o radu Policije u Nišu?

E moji Beograđani, ministri, Mirin potrčko… Pa neće da vam prođe zataškavanje u Nišu. Nišlije nisu glupe. To što narod ćuti letargično, to jeste problem. Ali sad niste “krali ili kraduckali”, ne. Sad ste ubijali. Nečinjenjem, neradom, a desilo se da sin nekog budžovana usmrti dve osobe. Pa bi da zataškate možda? Da se dogovorite? Da nemestite sudije, da uzmete niškog Džoni Kokrana da ga brani. Sve ćemo da objavimo, svi će sve da vide. Svi smo zainteresovani. Znaće svi ko su bili i tužioci, sudije, advokati. Znaće šta jeste a šta nije uradila i Policija.

Da znate, sve znamo, a šta ne znamo, saznaćemo. Mali je Niš, Srbija. Svi se znamo. Krug fukare se smanjuje, sve je tanji i tanji.

A znate li zašto?

Pa zato što svi idemo tim “pešačkim stazama smrti” svakog dana. Ako ne mi, neko naš najmiliji.

Mislite da ima nekog na vašoj strani? Mislite da vas blagonaklono gledaju svi kroz čije ruke prođe predmet? Mislite da živa usta ne govore?

Šta će balavcu od 19 godina auto od 3000 kubika i 250 konja? Ko ste vi i šta ste umislili? Mislite da ste svi Željko Mitrović i njegov sin? Da vaša deca mogu da gaze tuđu decu? Mislite da može? Ajde dođite opet u Niš, najavite posetu.

Protesti ili ne, nećete da prođete olako sada.

Gledamo i slušamo vas, ne slušate samo vi nas preko službe.

Hvala vam što postojite, bando ubica!

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.