SNS

Poslednjeg vikenda u februaru na lokacije širom grada razni aktivisti SNS-a izneli su štandove sa likom predsednika Vučića kako bi sakupili još kog kandidata za sigurni glas na predstojećim izborima.

Odbornik Niške inicijative, Srđan Nonić uspeo je da snimi ovu akciju naprednjaka u dva navrata ovog jutra.

Nonić je najpre uz povike “živeo Vučić” poželeo srećan rad onima koji su bili smešteni u blizini gradske bolnice, a kasnije je sličnom reakcijom pozdravio i članove SNS-a u parku Svetog Save.

Odmah pri prilasku prvoj lokaciji sačekao ga je predstavnik SNS omladine sa uključenom kamerom na telefonu, a bilo kakav bliži kontakt sa onima koji upisuju podatke građana i beleže ih kao sigurnog glasača sprečio je stariji član koji se kasnije predstavio kao “odbornik”.

U svetosavskom parku, Nonić je zatekao još jedan štand Opštinskog odbora SNS Medijana, gde su se odmah isprečila dvojica aktivista i pokušali da uvredama i diskreditacijom predstavnika Niške inicijative oteraju dalje od mesta dešavanja.

Insistirali su na pitanjima i konstatacijama o “podmazivanju” rolera i “podmazivanja” uopšteno, na šta su dobili odgovor da njegov rad sa decom ne uvlače u principe po kojima funkioniše njihova stranka.

Nastavili su sa tipičnim uvredama na račun fizičkog izgleda i nošenja minđuše, što ujedno predstavlja njihov maksimum u bilo kakvoj polemici.

Pratite sajt Niške inicijative i dalje, u narednim danima objavićemo informacije o kampanji naprednjaka “od vrata do vrata” zajedno sa kratkim uputstvom kako postupati u takvim situacijama.

Hvala im što postoje!

Author