Vučić u Svrljigu

U Svrljigu se održavaju lokalni izbori 2. juna, pa je na pijačni dan bilo primetno da su iz SNS-a naložili da nema prepuštanja slučaju nijedno odborničko mesto, makar bilo i u Svrljigu. Iako se na istom mestu prodaju pilići , jaja i sira, naprednjaci poslati iz centrane, prodavali su lik i delo Aleksandra Vučića. Na licu mesta je bila i poslanica Nevena Đurić, poznata mlada nada SNS-a iz Akademije mladih lidera. Za naš medij nije htela da daje izjave.

U Svrljigu na pijačni dan je bio i Milija Miletić, sa svojom ekipom aktivista u majicama na kojima piše “znamo se”. Evo i njegove izjave povodom izbora, na kojima je za razliku od decembarskih na kojima je bio na jedinstvenoj listi zajedno sa SNS-om, sada običan “lokalni politički lider”.

Na ovim izborima u Svrljigu, glavni adut SNS-a nije nijedno ime iz lokala, već sam Aleksandar Vučić, koji se “prodaje narodu”

nevena Đurić sa aktivistkinjom
Nevena Đurić, poslanica SNS-a u Svrljigu

Na licu mesta su bile vidljive službene Škode i džipovi iz više gradova, dok se pojavila i Milica Đurđević Stamenkovski u centrali SNS-au ovom mestu.

Niški Parking servis kačio banere sa likom Vučića na stranačke prostorije.

Scena koju smo zatekli jeste da je niški Parking servis kačio baner na zgradu gde je centrala SNS-a u Svrljigu.

Parking servis i Svrljig
Niški Parking servis pomaže lokalnom SNS-u

Svi treba da pomažu da se SNS održi u najmanjem mestu, jer ne sme da se izgubi nijedna mesna kancelarija, rekao je jedan od prolaznika koji je gledao novu sliku predsednika na glavnoj ulici.

Sa druge političke strane, na lokalnim izborima u ovom mestu nastupa i lista “Srbija protiv nasilja” koja je pod rednim brojem “7”. Evo i izjave jednog od njihovih lidera povodom situacije i “svađe u porodici” između Milije Miletića i SNS-a:

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.