Tuča naprednjaka se desila na sinoćnjem sastanku mesnog odbora Ledena Stena. Jedan ad aktera incidenta je i Mloš Banđur sadašnji odbornik u Skupštini grada Niša. Po informacijama iz medija ali iz poziva koji smo uputili odborniku Banđuru, više svedoka je bilo u prostoriji kad se dogodio incident, dok Banđur okrivljuje određene kriminalne strukture unutar SNS-a u Nišu za sve događaje od sinoć.

Po rečima Miloša Bađura, na njega je nasrnuo član SNS omladine, polomio mu telefon i uputio salvu uvreda, ali i da je taj isti omladinac od ranije poznat policiji.

Informacije sa terena govore da je Bađur bio u policiji da daje izjave, a sam Banđur kaže da su i svi svedoci davali izjave povodom incidenta.

Meni je polomljen telefon, vređan sam po više osnova, mlađa muška osoba koja je fizički jača od mene je nasrnula na mene želeći fizički okršaj, svi svedoci su sve jasno videli, pojašnjava odbornik Bađur.

Tuča naprednjaka i slomljen telefon odborniku

Sa druge strane na slikama na društvenim mrežama, vide se povrede na glavi osobe za koju imamo saznanja da je učestvovala u incidentu, dok su mediji naveli da je u toku noći ista osoba pregledana na klinici za Neurohirurgiju.

Banđur je u razgovoru pojasnio da je ista osoba sklona samopovređivanju, kao i da je ceo incident nameštaljka.

Boban Džunić, Predsednik Skupštine grada Niša nije obavešten o incidentu jer nema veze sa skupštinskim radom, dok se Gradonačenica Dragana Sotirovski nije javljala na pozive danas.

Po dobijanju detaljnijih podataka iste ćemo objaviti.