sns call centar u Hali Čair

SNS Call centar u Nišu snimljen je u toku pauze ispred Hale Čair. Na licu mesta zatečeno je dosta mladih osoba, od kojih nijedna nije bila raspoložena za izjave. Pri samom pojavljivanju medijskih ekipa, (i ekipa N1 je bila na licu mesta), pauza je brzo završena.

SNS call centar je u prethodnom periodu pozivao građane Niša sa brojeva telefona koji su u fiksnoj mreži, a po saznanjima koje smo dobili, Telekom je vlasnik brojeva koji su “zaštićeni” i nemoguće je pozvati ih.

Podaci koje imamo govore da na bar još tri lokacije u gradu imamo ovakve centre u kojima rade radnici javne uprave grada Niša, koji i u radno vreme idu na ove stranačke aktivnosti.

Radnici Sportskog centra Čair niti imaju pristup niti smeju da ulaze u ove prostorije, iako znaju o čemu se radi. NIFON obezbeđenje koje radi u Hali Čair obezbeđuje ovaj prostor, očigledno po drugačijoj direktivi.

NIFON SNS obezbeđenje
SNS Call centar: NIFON “SNS” omiljeno obezbeđenje, uvek prisutno u javnom sektoru

Ovi centri rade u dve smene, pa je poznato da Nišlije bivaju pozivano celog dana, kao i da ne znaju sa kim pričaju već da se brojevi pozivaju bez znanja ko ih koristi. Pri pozivima ista pitanja se postavljaju građanima.

SNS call centar
Call centar i brojevi koji zovu građane

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.