SNS call centar

SNS call centar u Nišu u prethodnom periodu je pozivao jako veliki broj građana, a sve za potrebe navodno Max strategik kompanije koja je iz Beograda ali su brojevi koji zovu locirani u Nišu na lokaciji koju neće da odaju.

SNS call centar za zadatak ima istraživanje javnog mnjenja, koje je po podacima koji su dostupni javnosti, govori da je SNS u znatnom padu u Nišu. Pitanja koja postavljaju građanima jesu unificirana, tj svima postavljaju ista pitanja, pa i bez obzira na strukturu odgovora, traže da se građani koje pozivaju izjasne ocenama od “1 do 10”.

Snimak razgovora smo objavili, iako posedujemo još jedan snimak slične sadržine. Pozivaju se nasumično brojevi mobilnih telefona, bez poznavanja ko je vlasnik broja i ko ga koristi. Pozivaju se i fiksni brojevi, iz svih mogućih mreža.

SNS call centar
SNS call cenatar u Nišu i na drugim lokacijama

Saznali smo da brojevi sa kojih se vrši pozivanje jesu ugovoreni sa Telekomom, kao i da su zaštićeni, tj ne može ni da se pozovu, niti da se povežu sa lokacijom.

Po podacima poslovanja, Max strategic DOO je inkasirao oko 100 miliona dinara u 2022. godini po godišnjem izveštaju za 2022. godinu, u istoj godini je imao 12 zaposlenih.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.